ALTRES PROJECTES


MOSTRA DE MONÒLEGS

L'alumnat de 2n de Batxillerat Artístic ha treballat l'escriptura i interpretació de monòlegs dins l'assignatura d'Arts Escèniques. Ho hem representat davant l'alumnat de 1r de Batxillerat Artístic i els companys del Cicle.

26/03/2021


EL MUSICAL, FINALISTA DEL BALDIRI EXPERIÈNCIA 2021

El projecte el Musical, que preparem cada curs, és un dels finalistes de l'edició dels Premi Baliri Experiències 2021.

Aquest any, els Baldiri buscaven experiències d'aprenentatge adaptades a la situació sanitària actual, que treballessin a partir de diferents llenguatges artístics i creatius. 

Us recordem que musical que preparem aquest curs, Ten days in Barcelona, escrit i composat per Eugeni Muriel, el podreu veure el proper 4 de juny a la Sala Petita de La Passió d'Esparreguera.


8M 2021


PREPARANT-NOS PER AL MUSICAL


CARNESTOLTES 2020/21


25è ANIVERSARI INSTITUT EL CASTELL

L'institut El Castell obre les portes -i les finestres- a aquest 2021. Malgrat les restriccions o la situació, tornem amb tota la il·lusió. En aquest sentit, encetem aquest any amb el primer acte de celebració del nostre 25è aniversari, i ho fem amb aquesta flashmob que ens va oferir el Batxillerat Artístic amb la col·laboració de la del professorat del Centre.

https://www.instagram.com/p/CKCZe4JofJD/ 


CONCERT I BALL DE NADAL 2020/21

🎄 Ball de Nadal 2020 🎄
Jingle Bell Rock • Bobby Helms
Umbrella • Rihanna
Atrévete • Calle 13 

🎄Quan somrius! •Josep Thió•🎄 https://www.instagram.com/p/CJD9tZBoiZp/ 

🎄Last Christmas •Wham!•🎄 https://www.instagram.com/p/CJD9aHiIEvG/ 
🎄Mistletoe •Justin Bieber•🎄 https://www.instagram.com/p/CJD8xE4IyNh/ 


PARTICIPACIÓ #COVERTV3

La raó per la qual ens hem presentat és perquè hem creat una gran complicitat en la nostra classe de batxillerat artístic. Hem decidit crear una cosa fabulosa tots junts, i hem vist que el resultat ha sigut espectacular!!!


HALLOWEEN 2020/21


PERCUSSIÓ CORPORAL

Waltz nº2 de D. Shostakovich (GRUPAL)

Another One Bites the Dust🥁 https://www.instagram.com/p/CGUzc-vo5iy/ 


L'INSTITUT EL CASTELL NO S'ATURA, NI EN CONFINAMENT

 L'alumnat de batxillerat artístic de l'institut  va celebrar el Dia Mundial del Teatre  fent allò que més els agrada: ballant, cantant i actuant junts. Aquests dies no es poden trobar físicament, però han col·laborat virtualment per oferir-vos un tastet del que serà el nostre musical. No hi ha res que ens aturi!


UN SANT JORDI DIFERENT 2019/20

A l'Institut el Castell continuem celebrant un Sant Jordi diferent amb les propostes del nostre alumnat del batxillerat artístic.